Waar was Paulien?

Welkom op mijn blog!

In mei 2017 heb ik besloten om een blog te starten. Ik wilde mezelf uitdagen om regelmatig te vertellen wat ik doe, wat ik heb gedaan, wat me bezighoudt. Is dat interessant? Vast niet voor iedereen, maar misschien wel voor degenen die ook houden van reizen, lezen, fotograferen, fietsen, wandelen, museumbezoek, lekker eten etc. Misschien kan ik jou met mijn verhalen inspireren. Dat zou ik leuk vinden.

Ondertussen organiseer ik nu ruim een jaar met enige regelmaat museummeets, ofwel museumontmoetingen. Ik zoek een leuke tentoonstelling uit, prik een datum en vraag wie er zin heeft om mee te gaan.  Vaak reageren er tussen de 4 tot 10 mensen dat ze daar wel zin in hebben. Meestal beginnen we dan rond 11.00 uur in het museumcafé met koffie en kennismaken of bijpraten en vervolgens gaan we het museum in. Het museum bekijken doet iedereen lekker in zijn eigen tempo. Door de kennismaking vooraf, zie ik dat in het museum mensen elkaar wijzen op mooie schilderijen of beelden (of op het uitzicht), samen praten over de tentoonstelling enzovoort. Ik vind het erg leuk en ga er voorlopig dan ook zeker mee door. De museummeets worden aangekondigd op deze site, maar ook in de Facebookgroep Museummatchgroep en via Instagram Museummeetspaulien.

Wie ben ik? Ik ben Paulien Mokveld, halverwege de 50. Ik werk in het middelbaar beroepsonderwijs als docent Nederlands en omgangskunde. In mijn vrije tijd fiets of wandel ik graag, ga ik dus naar musea, fotografeer ik (te) veel en mag ik graag lezen en ontmoet ik natuurlijk mijn vriendinnen.

Een voordeel van het onderwijs zijn de vakanties en tijdens die vakanties pak ik graag de auto of het vliegtuig om te reizen naar leuke steden en landen. Omdat mijn zus in Zwitserland woont, kom ik daar regelmatig, maar Spanje, Frankrijk, Italië zijn ook landen waar ik graag vertoef.

In dit blog vertel ik over dat wat ik tegenkom op mijn reizen, uitstapjes en in mijn dagelijks leven. Ik zou het leuk vinden om jouw reacties en ervaringen te lezen.

Groet, Paulien

Een gedachte over “Waar was Paulien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s