Biënnale Venetië 2017

Vandaag is de start van de Biënnale Venetië 2017.   Een bezoek aan Venetië staat dit jaar op mijn to do-lijstje. Vooral omdat mijn lagere school-vriendin Carla Rump daar exposeert met haar prachtige houten sculpturen Dancing Trees. Op Facebook zag ik de foto’s van de opening van haar Expositie.

Ik heb nu al veel zin in een bezoek aan die prachtige oude stad om haar beelden daar te bekijken en natuurlijk nog veel meer mooie exposities die daar door de hele stad te zien zijn. Op diverse sites zie ik ook andere prachtige foto’s verschijnen!

Op naar Venetië dus!

 

Biënnale Venetie

Palazzobembo Bembo

Carla Rump Beelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s