Anders-kijken-naar-kunst – Update 

Wat een leuke week heb ik! Elke ochtend krijg ik in een mail van Else Kramer uitleg over hoe schilders je aandacht richten in een schilderij. Door het gebruik van licht, ‘dwingende’ ogen, beweging, complementaire kleuren en de 1-2-3 methode van landschapsschilders leer ik anders naar schilderijen te kijken,  maar vooral ook anders te fotograferen. Vervolgens is de opdracht deze techniek te gebruiken in een foto.

Na het werk trok ik er op uit en probeerde ik mooie foto’s te maken. Soms was het een makkie, maar vaker was het echt zoeken voordat ik een leuk plaatje had. Maar het belangrijkste,  ik kijk nu anders naar wat ik om me heen zie.

Hieronder een paar resultaten van deze week waar ik best een beetje trots op ben.

http://elsekramer.nl

Een gedachte over “Anders-kijken-naar-kunst – Update 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s