Fotofestival Naarden 2017

Afgelopen week ben ik naar het Fotofestival in Naarden geweest.  Het thema van dit jaar is Right Here, Right Now. Foto’s over actuele zaken, zoals vluchtelingen, gebruiken en gewoontes worden getoond en vragen je om stil te staan bij jouw rol in deze tijd. 

Op diverse locaties zijn exposities, zoals in het stadhuis en de Grote Kerk, maar ook hangen buiten diverse foto’s.  Zoals altijd hangen er ook op de vestingwallen foto’s die je ziet, zodra je Naarden in komt rijden of lopen.

Wanneer je een toegangskaart koopt voor de tentoonstellingen, heb je gedurende de hele festivalperiode de tijd om alle exposities te bezoeken.  Ik heb nu 3 locaties bezocht en ga de komende weken dus nog een paar keer naar Naarden voor de andere tentoonstellingen. 

Naarden is natuurlijk een ontzettend gezellige plaats voor dit festival. Je kan heerlijk door de straatjes dwalen en er zijn genoeg terrasjes om tussen de verschillende locatiebezoeken even een hapje of een drankje te doen.

De exposities in het stadhuis en de Grote Kerk vond ik al de moeite waard. 

2 gedachtes over “Fotofestival Naarden 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s