Art Hilversum

Dit weekend waren in Hilversum de atelierdagen. Vrijdagavond ging in Museum Hilversum de expositie van het werk van verschillende Hilversumse kunstenaars van start. Vanmiddag ben ik in het museum gaan kijken naar Art Hilversum. 

Op de 3 verdiepingen van het museum wordt het werk tentoongesteld van kunstenaars die in verschillende disciplines werkzaam zijn. Dat maakt dat de expositie zeer gevarieerd is; er hangen foto’s van bijvoorbeeld Eva Kasbergen en Vincent van der Geest, schilderijen van Wouter Stips en Claudia Gianotten en beelden van Christie Rusche,  Deodaat Visser, Paul Kubic en Marc van Praag.

Naast deze tentoonstelling is er ook werk te zien van de 4 fotoclubs die Hilversum rijk is.  Ik heb met veel plezier door het museum gelopen en genoten van de grote variëteit aan kunstwerken.  Tot 11 juni is de tentoonstelling nog te bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s