Na regen …

Na de enorme hoosbuien van vanmorgen, klaarde het vanmiddag gelukkig op en werd het uiteindelijk toch prima weer voor een fietstochtje en een wandeling. Dus stapte ik op de fiets en zette koers richting ‘s-Graveland.

Via Zanderij Crailo en het Spanderswoud kwam ik weer op het terrein van Natuurmonumenten. Nadat ik mijn fiets geparkeerd had, ben ik lekker door het bos gelopen en over de buitenplaats Schaap en Burgh. Bij het water richting Bantam zag ik zowaar 2 aalscholvers en een gezinnetje nijlganzen (?).

Weer richting bezoekerscentrum ben ik langs een enorm veld witte en gele bloemetjes gelopen, die een prachtig contrast vormden met de wolkenlucht erboven. Aan de andere kant een sloot vol waterplanten en bloemen. En ondertussen hoor en zie je vogels af en aan vliegen. Wat is het voorjaar toch prachtig!

8 gedachtes over “Na regen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s