De natuur in…

Afgelopen week fietste ik ’s morgens in een uur naar mijn werk, maar naar huis was ik wel 2 uur onderweg. Fietsend door weiland en bos genoot ik van de prachtige herfstkleuren en de vele paddenstoelen die ik onderweg tegenkwam. In Utrecht stond een paddenstoel met de grootte van wel 2 volwassen mensenhanden, maar ook in het bos kwam ik veel grote paddenstoelen tegen. En heel veel aardsterren. Waar ik andere jaren met moeite 1 aardster kon vinden, heb ik er nu al tientallen gezien. Van hele kleintjes (net eikeltjes) tot hele grote en nog dichte aardsterren ben ik tegengekomen. Hieronder een selectie van de vele foto’s die ik heb gemaakt.

Een gedachte over “De natuur in…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s