Meet &Greet met Camilla Läckberg

Vanmorgen mocht ik aanwezig zijn bij een meet&greet met Camilla Läckberg, de Zweedse thrillerschrijfster ter gelegenheid van haar nieuwe boek Heks. Wat een leuke vrouw!

Ik ben dol op de thrillers van Camilla en ik had weer erg uitgekeken naar haar nieuwe boek. Toen ik onlangs dan ook las dat je aanwezig kon zijn bij een ontmoeting met Camilla Lackberg, heb ik me gelijk aangemeld. De bijeenkomst was georganiseerd door Ambo Anthos uitgeverij en ECI in de Moestuin in Utrecht. Het was heerlijk weer en de Moestuin is dan een hartstikke leuke plek.

De bijeenkomst begon met een interview. In dit gesprek vertelde Camilla over hoe haar carriere als schrijfster 15 jaar geleden begon met een cursus schrijven, die ze van haar toenmalige man cadeau kreeg. Haar droom was al sinds haar jeugd om crimischrijfster te worden. Vlak voordat haar oudste kind geboren werd, deed ze het manuscript van haar eerste boek IJskoningin op de post, een week later hoorde ze al dat haar boek zou worden uitgegeven en weer een paar dagen later werd ze moeder. In de afgelopen 15 jaar volgden nog een aantal boeken in de serie waarin hoofdpersoon Erika haar man Patrick ‘helpt’ met het oplossen van moorden. Ze vertelde hoe ze geinspireerd wordt voor haar boeken en hoe ze dat wat er gebeurt in Zweden laat meespelen in haar boeken. Al met al een leuk interview.

Na het interview kon je boeken laten signeren (mijn boek lag thuis 😦 ) en een foto met de schrijfster laten maken. Al met al een leuke zondagochtend.

Een gedachte over “Meet &Greet met Camilla Läckberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s