Affordable Art Fair Amsterdam

Vorige week ben ik met mijn moeder naar de Affordable Art Fair in Amsterdam Noord geweest. Moderne kunst uit de hele werel voor min of meer ‘affordable’ prijzen. Erg leuk om te zien wat er door hedendaagse kunstenaars wordt geproduceerd. Natuurlijk spreekt het ene iemand meer aan dan het andere, maar het meeste wat er hing of stond, was zeer toegankelijk. Geen moeilijke, ingewikkelde kunst, maar mooie foto’s, schilderijen, installaties die veel mensen best graag in hun huis zouden willen.

Mijn moeder was erg gecharmeerd van een vrolijk schilderij van een jonge, opkomende schilder uit Singapore en had bijna een schilderij van hem gekocht. Zelf zag ik heel veel leuk werk, mooi keramiek, prachtige foto’s, maar ook hele leuke schilderijen.

We hebben een hele gezellige middag gehad en waren overigens ook aangenaam verrast door Amsterdam Noord, wat een erg leuk stadsdeel aan het worden is.

8 gedachtes over “Affordable Art Fair Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s