Waar was Paulien in november?

In navolging van enkele bloggers, waaronder JaJo Fotografie, blik ik op de eerste dag van de maand terug op de maand die achter ons ligt. Want wat was het weer een fijne maand! De herfst heeft echt doorgezet en de temperaturen wisselden van aangenaam naar behoorlijk fris en de afgelopen dagen zelfs koud! Dus dat betekende dat ik niet alleen maar in het bos heb rondgewandeld, maar zo af en toe ook lekker de warmte heb opgezocht. Kijk maar mee!

De maand begon met een gezellig middag uit met mijn moeder. We gingen naar de Affordable Art Fair in Amsterdam, waar we genoten van leuke, mooie en verrassende betaalbare kunst.

In de week erna deed ik op Instagram mee met de #blackandwhitechallenge. Elke dag een zwart-witfoto plaatsen zonder mensen op de foto en zonder toelichting. Dat was weer een leuke uitdaging.

In diezelfde week was ik ook druk bezig met het ‘kuisen’ van mijn huis, omdat ik het misschien, heel onverwacht, kon verkopen. Het huis was op tijd, voor het oog, opgeruimd, maar het is gelukkig niet verkocht. Tot mijn eigen verrassing was ik daar heel blij om. De verhuisplannen staan voorlopig in de koelkast. Ik ben er duidelijk nog niet aan toe!

Halverwege november bezocht ik museum Voorlinden in Wassenaar. Ik had een geweldige middag. Het museum vond ik superleuk en het was prachtig weer, zodat ik ook heerlijk heb gewandeld in het park rondom het museum. Op de terugweg was het genieten van een prachtige avondlucht.

In november heb ik best veel gewandeld. De bomen leken wel goud en dat betekende dat ik veel foto’s heb gemaakt. Helemaal top toen tijdens een van de wandelingen er ook nog eens een regenboog verscheen. Genoeg goud aan het einde van de regenboog!

Wat ik niet zo vaak doe, is vanaf het werk de benenwagen nemen naar het Centraal Station Utrecht.  Deze maand deed ik dat wel een keer. Op de brug over het station heen kon ik mooie foto’s nemen van de avondlucht en het station.

Vorig weekend was ik op Urk in Wintersferen. Het was fris in het vissersdorp, maar ik heb me desondanks prima vermaakt.

Ik kijk terug op een heerlijke novembermaand, maar ook al weer vooruit naar een gezellig december. Volgend weekend ga ik naar Zwitserland. Gezellig met mijn zus en nichtje naar de Marche de Noel in Montreux. Ik heb er al zin in!

9 gedachtes over “Waar was Paulien in november?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s