Wandelen en museum … Fijne combinatie

Een van mijn goede voornemens is meer gaan wandelen. Dat was het vorig jaar ook, maar dit jaar gaat het goede voornemen in de herkansing. Gisteren maakte ik al een korte wandeling en vandaag ben ik naar Laren gewandeld om daar nog op de valreep de tentoonstelling Mooiste modernisten in het vernieuwde museum Singer te bezoeken. Een heerlijke ontspannen middag werd het!

Na de lunch ben ik op pad gegaan en ben ik richting heide gelopen. Het was heerlijk wandelweer. In het bos zag ik mooie en interessante zwammen en op de hei liep ik een kudde Schotse hooglanders tegen het lijf. ik heb genoten. Na ruim een uur gelopen te hebben, was ik in Laren bij het Singer.

Ook in deze laatste week van de expositie Mooiste modernisten was het nog druk in het museum. Met de audiotour ben ik door het museum gewandeld. De prettige stem van Lucas de Man (presentator Kunstuur) leidde me langs de schilderijen en gaf me op een leuke manier informatie over de schilders en schilderijen. Een leuke expositie! Hij is nog tot 7 januari te zien.

Een lekker begin van het nieuwe jaar!20180102165534_img_0522-01422029335.jpeg

4 gedachtes over “Wandelen en museum … Fijne combinatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s