Reisplannen voor 2018

Reizen is zo fijn! Ik hoef niet per se naar ver, dichtbij is ook heerlijk. Even weg uit mijn eigen omgeving, me laten verrassen door nieuwe uitzichten en inzichten. Dat ‘even weg’ kan ook in Nederland. Ik doe het te weinig, maar ook in Nederland valt voor mij nog héél veel te ontdekken. Zo ontdekte ik vorig jaar bijvoorbeeld Marken en Zwolle. Voor dit jaar staan Rotterdam (herontdekken) en de Waddeneilanden op mijn lijstje.

Eind februari ga ik naar Valencia. Daar kijk ik nu al erg naar uit. Als je leuke tips hebt, hoor ik dat graag. Vooral tips voor leuke eetgelegenheden waar je je als solo-reiziger ook fijn voelt, lijken me fijn.

In de meivakantie wil ik met de auto richting zuiden rijden. Dit jaar hebben we weer 2 weken vakantie, dus dat is een mooie periode om al een kleine roadtrip te maken. Of het Frankrijk wordt of misschien wel Duitsland weet ik nog niet. Het zal zeker afhangen van het weer.

Afijn, 2018 is gestart en ik ga weer heerlijk ontdekken!

20171016_144351.jpg

8 gedachtes over “Reisplannen voor 2018

  1. Valencia is mooi! Je kunt en wandeling maken door de drooggelegde rivierbedding, daar is een parkachtige tuin in aangelegd. De botanische tuin van Valencia is de moeite waard (zie mijn blog: https://stiensbuitenblog.wordpress.com/2017/10/22/el-jardin-botanico-in-valencia-en-madrid/). Waarschijnlijk in dit seizoen nog wat kaal, maar er staan fantastische cactussen. Het hoofdpostkantoor is leuk en dan natuurlijk het nieuwe gebied met de glazen gebouwen van Calatrava. Veel plezier alvast , Stien

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s