Vroeg voorjaar

De zon schijnt en ik wil naar buiten. Omdat ik voor mijn fotocursus foto’s moet maken met veel en weinig scherptediepte besluit ik te gaan fietsen richting ‘s-Graveland, kijken of er al krokussen staan bij Jagtlust. Jagtlust is een van de vele buitenplaatsen rondom ‘s-Graveland. Het is een buitenplaats en het is er vaak wat kouder, waardoor de krokussen vaak wat later opkomen dan in het bos of de stad.

Er waren wel krokussen, maar nog niet zo veel. Wel was er een heel veld sneeuwklokjes en kwamen de narcissen ook al op. Dus er was genoeg oefenmateriaal voor mij. Gelukkig had ik een tasje bij me om op te knielen, want de grond was koud en vochtig.

Daarna ben ik richting het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op het Noordereinde gefietst. Het was daar behoorlijk druk. Veel mensen genoten van het zonnige weer. Na een paar foto’s gemaakt te hebben, ben ik via het bos weer naar huis gefietst. Het was best koud. Ik had thuis echt een paar koppen gemberthee nodig om weer op te warmen, maar ik kijk wel terug op een mooie fietstocht en ik heb een paar mooie foto’s weten te maken.

2 gedachtes over “Vroeg voorjaar

  1. Mooie foto’s. Maar wat is het nog koud ondanks de zon. Ik ben net terug van een wandeling en ik heb koude voeten….
    groetjes
    Stien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s