Gewoon genieten

De meivakantie is begonnen met heerlijk zomers weer. Volgens de voorspellingen wordt het na het weekend wat minder, maar dit weekend heb ik volop genoten van het prachtige weer. Ik heb gefietst in de omgeving en lekker veel gefotografeerd. Hier een aantal foto’s die ik afgelopen week en dit weekend maakte.

De hele week kon ik op de fiets naar het werk en omdat er geen lessen waren, kon ik ’s morgens wat rustiger aan doen en af en toe stoppen voor een foto. En ook op de terugweg maakte ik wat foto’s,  onder andere van de krentenbomen die vol in de bloesem stonden.

Op vrijdag kreeg ik de nieuwe foto-opdracht van de online cursus ‘Anders kijken in de lente’. Elke week krijgen we een onderwerp- en een compositieopdracht. Deze week is de opdracht cirkels en beeldrijm. De foto van de lantaarnpalen maakte ik afgelopen week nog in het kader van de opdracht ‘lantaarnpalen’.

Op vrijdag fietste ik een rondje ’s Gravenland en Loosdrecht en op zaterdag plakte ik daar nog Nederhorst den Berg en op zondag Vreeland en Loenen aan vast.  Ik fietste zondag over het Bergse Pad bij Ankeveen en later over de Lambrechtskade bij Kortenhoef en genoot van de prachtige natuur, maar baalde van die stomme knutten die bij dit soort paden lijken te horen!

Het was een heerlijk weekend en een fijn begin van de vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s