Bliksembezoek Zaanse Schans

Gisteren was ik heel even op de Zaanse Schans. Eigenlijk best wel een hele bijzondere plek, oer-Hollands en tegelijkertijd super internationaal. Van over de hele wereld komen er mensen kijken naar dit mooie deel van Nederland vlakbij Amsterdam.

Onlangs las ik over het bestaan van de Zaanferry. Sinds augustus 2018 kan je vanaf het Centraal Station tot aan Wormerveer langs allerlei mooie plekken langs de Zaan varen en passeer je behalve de Zaanse Schans ook de oude Verkade chocoladefabriek en Pakhuis Batavia. Ik denk dat ik binnenkort eens een boottochtje ga maken.

14 gedachtes over “Bliksembezoek Zaanse Schans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s