Genieten van de herfst!

Zodra september begint heb ik het idee dat ik elke mooie dag naar buiten moet, want ‘het kan wel eens de laatste mooie dag van het jaar zijn’. Dit jaar waren er wel heel veel ‘laatste mooie dagen! Ik heb er volop van genoten en heb de afgelopen weken geen tijd gehad (of gemaakt) om te bloggen. Ik was op mijn vrije dagen eigenlijk steeds buiten in het bos te vinden, fietsend of wandelend.

 

Het is dit jaar echt weer een prachtige herfst. Het is misschien een beetje te warm geweest, er waren minder paddenstoelen dan vorig jaar, maar er was wel kleur, veel kleur. Afgelopen weekend was voor mij de apotheose: het bos stond vol gouden bomen! Hieronder een klein overzicht van de foto’s die ik de afgelopen weken maakte in de bossen rondom Hilversum, zoals bij Kasteel Groeneveld bij Baarn of in het Spanderswoud en ’s Gravenland. Ook rondom Lage Vuursche was het weer prachtig en daar ontdekte ik De Stulp, een mooi gebied met heide, bos en kleine zandverstuivingen. Een aanrader!

 

14 gedachtes over “Genieten van de herfst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s