Het Perfecte Plaatje in Museum Hilversum

Ook zo genoten van Het Perfecte Plaatje? Ik wel! Elke aflevering heb ik bekeken en ik vond het weer erg leuk om te zien. Misschien vooral omdat de fotografen dit keer lieten zien dat een mooie plaat schieten niet zo makkelijk is.

Zelfs in de finale had de jury nog scherpe kritiek en was er als kijker nog veel te leren. Daarom is het leuk dat je in Museum Hilversum de gemaakte foto’s van dichtbij kan bekijken. Tot 1 januari hangen daar alle foto’s uit de serie en een aantal ‘unseen’- foto’s. Een leuk uitje, zeker als je weet dat vanaf Eerste Kerstdag Hilversum in het teken staat van de Top 2000 met allerlei leuke activiteiten en optredens.

Behalve Het Perfecte Plaatje is er ook nog de mini-tentoonstelling Storytelling (beneden in de zaal onder de ingang) Leuk om te zien als je inspiratie wil opdoen voor het vertellen van een verhaal met je foto’s.

6 gedachtes over “Het Perfecte Plaatje in Museum Hilversum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s