Genieten in de winter aan het meer van Genève

Vorige week was ik even een paar dagen op familiebezoek in Zwitserland. En hoewel ik van ontdekken hou, is het ook heerlijk om telkens weer even terug te komen op een bekende plek. Steeds is de natuur anders, zijn er nieuwe dingen te ontdekken en oude bekende te groeten.

Mijn zus nam me mee naar de besneeuwde dorpjes boven Montreux, waar mijn nichtje fijn kon sleeën en skiles kreeg. Aanrader is Caux, waar ook een treintje naar toe rijdt en waar je een lekkere kaasfondue kan eten bij Le Coucou . Het stationnetje is vernoemd naar Claude Nobs, de oprichter van het Montreux Jazz Festival, die hier een chalet had.

Het was heerlijk om even een paar dagen eruit te zijn en te genieten van de bergen, de sneeuw en van de gezelligheid met mijn zus en nichtje!

10 gedachtes over “Genieten in de winter aan het meer van Genève

  1. Wij waren in de zomer aan het Meer van Genève en toen was het prachtig. Ik had nooit gedacht dat het in de winter net zo mooi zo zijn, maar het is schitterend zie ik nu. Bedankt voor je mooie foto’s.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s