21 september 2019 museummeet Kunsthal Rotterdam

Rotterdam is een stad die ik de laatste paar jaar een beetje beter heb leren kennen. Wat is er veel te zien in die stad! Veel architectuur, veel kunst op straat en mooie musea.

In de Kunsthal was er in 2019 een tentoonstelling van het werk van de Portugese kunstenares Joana Vasconcelos. Deze dame maakt grote sculpturen en installaties, die heel verrassend schijnen te zijn. Zelf kende ik deze kunstenares ook niet, maar de beschrijving op de website van AvroTros maakte mij nieuwsgierig. Daarom gingen we eind september met een paar dames naar Rotterdam! We hadden een gezellige dag!

15 gedachtes over “21 september 2019 museummeet Kunsthal Rotterdam

    1. Paulien ik ga het toch niet redden. Ik heb teveel afspraken. Jammer hoor, ik ga graag een volgende keer mee. Nu red ik het niet. Fijn weekend en veel plezier samen.
      Groetjes Lonny

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s