Terugblik Museummeet 19 januari Museum Gouda

19 januari 2020 hadden we een museummeet in Gouda. Ellen kwam met het idee om de tentoonstelling Stilleven in museum Gouda te bezoeken. De tentoonstelling liet een mooi beeld zien van het Nederlandse en Belgische stilleven van omstreeks 1870 tot nu.

Naast Stilleven was er een tentoonstelling van experimentele glazuren van Chris Lanooy te zien. Verder was er nog een vaste collectie van de Goudse Geschiedenis, inclusief de martelkelder! Kortom, er was weer genoeg te zien en te beleven.

Gouda is natuurlijk een leuke historische stad en een museumbezoek is dus goed te combineren met een kleine of grotere stadswandeling. Na ons museumbezoek zijn we met een paar mensen gezellig gaan lunchen en vervolgens ben ik met Ellen nog door de stad gelopen om mooie plekjes te spotten.

3 gedachtes over “Terugblik Museummeet 19 januari Museum Gouda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s