Traag, trager, traagst

Gisteren een photowalk op Landgoed De Paltz bij Soesterberg gedaan met fotomaatje Jolanda. Het werd de middag van de traagheid. En wat is dat dus fijn, even geen haast, maar gewoon kletsen, beetje wandelen, beetje (veel) fotograferen. Een fotoverslag van een ontspannen middag.

Na erruuugggg lang wachten op onze koffie, gingen we eerst richting het ‘niet enge’-doolhof met de kluizenaarsgrot.

Nadat we de weg het doolhof uit ook weer hadden gevonden, liepen we verder door het bos en wisselden we de foto-opdrachten en leermomenten van de Anders kijken-cursussen van Else Kramer en andere ‘leermeesters’ uit.

In een bomenlaantje gingen we helemaal los …

Op de terugweg nog even naar de molen de Windhond op het Soester Eng gefietst. Mooie plek is dat! Helaas bleek toen wel de batterij van de camera leeg en lag de reservebatterij thuis 😕 Maar gelukkig hebben we altijd nog een smartphone! 😁📸📸

Mooi begin van de zomervakantie die nog heerlijk lang duurt!

4 gedachtes over “Traag, trager, traagst

  1. Wat een mooie foto’s.
    Is het mogelijk om ipv musea dit soort foto wandelingen met een groep te doen? Ik hou me aanbevolen. Succes met je leuke vlogen. Gr Hennie

    Geliked door 1 persoon

    1. Hallo Hennie, voor de corona was ik net bezig om dat op te starten, maar ja … toen kwam er iets met roet en eten 😉 Na mijn vakantie ga ik het opnieuw proberen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s