Over Paulien

Paulien in het Hallerbos (Belgie)Paulien is 52 jaar. Ze werkt als docent Nederlands en omgangskunde in het middelbaar beroepsonderwijs.

In haar vrije tijd wandelt en fietst Paulien en bezoekt ze steden, musea, leuke winkels, restaurants en andere leuke plekken. In haar tas vaak een boek of E-book. Niets fijner dan op een lekker terras in de zon een boek lezen onder het genot van een lekker drankje en ondertussen genieten van wat er om je heen gebeurt.

En wanneer Paulien vakantie heeft, stapt ze graag in haar auto of in het vliegtuig om op reis te gaan. Zwitserland, Italië, Frankrijk en Spanje zijn favoriete landen, maar al die andere landen vindt zij ook zeker het bezoeken waard.

Elke week gaat Paulien naar boetseerles  bij Christie Rusche in Hilversum en in de zomer vindt ze het leuk om tijdens een creatieve week te schilderen of te beeldhouwen.

In dit blog vertelt Paulien wat ze doet, waar ze heen gaat of ging en wat ze las of zag. Heb je tips voor Paulien? Ze hoort ze graag en laat zich graag inspireren.