Mindfulness, yoga, mediteren… allemaal leuk, maar laat mij maar wandelen of fietsen om mijn hoofd leeg te maken. Het kost niets of weinig en je kan het altijd doen. Ik stap wat makkelijker op de fiets dan in de wandelschoenen, maar het goede voornemen is om wat vaker te kiezen voor een wandeling.

Ik heb het geluk dat ik in het Gooi woon en de natuur overal om me heen heb. Binnen 5 minuten wandelen sta ik op de hei en in het bos, en ik hoef maar 15 minuutjes fietsen en ik sta aan de Loosdrechtse plassen. Toch is het ook leuk om de natuur in de rest van Nederland en Europa (of de wereld) te ontdekken en ook dat staat dit jaar op mijn wensenlijst.

Welke (stads)wandeling is jouw favoriet en kan je mij zeker aanraden? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s